YERE BATSIN SENİN İYİLİĞİN…

YERE BATSIN SENİN İYİLİĞİN…

Yayınlama: 21.09.2013
276
A+
A-

 

 

YERE BATSIN SENİN İYİLİĞİN….

 

Tekirdağ’da Anne ve Babası uzun süredir ayrı yaşayan 13 yaşındaki H.C’yi sahiplenerek bakıp okutacağım diye yanına alan İ.G , genç kızı okula yazdırdıktan kısa bir süre sonra kendisinden 13 yaş büyük olan oğluyla evlendirmeye kalktı.


İddiaya göre Anne ve Babası ayrıldıktan sonra İstanbul’da bir akrabasının yanında kalmaya başlayan 13 yaşındaki H.C adlı kızı, Tekirdağ’da yaşayan ve daha önceden tanıdıkları olan İ.G İstanbul’a gelerek “Ortada kalmasın ben bakıp okuturum büyüyünce de oğlumla evlendiririm” diye kızın Ailesi ile görüşüp yanına aldı. İddialara göre İ.G İstanbul Gaziosmanpaşa’da H.C ve 26 yaşındaki oğlu Ö.G’ye formaliteden birde düğün yaptı.


KOMŞULARI POLİSİ ARADI


Daha sonra genç kızı da yanına alarak Tekirdağ’a getiren İ.G, H.C’yi okula kayıt ettirdi. Genç kızın zaman zaman ağladığını gören komşuları durumdan şüphelenip polisi aradılar. İ.G nin evine gelen polis küçük kızla kısa bir görüşme yaptıktan sonra, İ.G ve Oğlu Ö.G yi ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. H.C nin burada verdiği ifadeler doğrultusunda adliyeye çıkarılan baba, İ.G denetimli serbestlik cezası alırken oğlu Ö.G ise yaşı küçük kıza cinsel istismar suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.