NKÜ Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci oryantasyon haftasının açılışı Rektörlük Konferans Salonunda öğrencilerin ve Yüksekokul personelinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Güray KARADUMAN ve Öğr. Gör. Gizem AYDINLIOĞLU’nun okulun işleyişi, dersler ve sınavların yapısı, disiplin işlemleri, sosyal sorumluluk projeleri konusunda yaptığı sunumla devam etti. Sonrasında Emniyet Müdürlüğü personelleri farklı konularda sunumlar gerçekleştirdi.
Öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ve fuaye alanında yapılan ikramın ardından ilk gün etkinliği sona erdi.
Emniyet Müdürlüğü personellerinin farklı konularda yapacağı sunumlar ve seminerler, psikolojik danışman İlyas Can DENİZ’in “Üniversiteli Olmak” konulu semineri, Yüksekokul Sekreteri Meral TİRYAKİ’nin idari sunumları ve Müdür Yardımcılarının yaptıkları kariyer planlaması sunumu, oryantiring etkinliği ve üniversitede ilk ders programı ile oryantasyon haftası sona erecektir.
