Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler İlk Karne Heyecanını Lavanta Bahçesinde Yaşadı

35Güncelleme : 26.06.2026 18:15Yayın : 26.06.2026 15:34 Süleymanpaşa ilçesine bağlı

35Güncelleme :
26.06.2026 18:15Yayın :
26.06.2026 15:34

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yazır Mahallesi’nde bulunan lavanta bahçesi, birinci sınıf öğrencilerinin ilk karne heyecanına ev sahipliği yaptı. Şehit Halil Tuna Akgöz İlkokulu 1/C sınıfı öğretmeni Mustafa Aykut Sağlam, öğrencileri ve velileriyle birlikte eğitim hayatlarının ilk karne heyecanını lavanta bahçesinin eşsiz atmosferinde yaşadı.

Programa Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri Kuzu, Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alaettin Türkmen, Süleymanpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürü Fahri Kırmızı ve Tekirdağ Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ahmet Kenar katıldı.

Program kapsamında protokol üyeleri, öğrencilerin ilk karne heyecanına ortak olarak karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler büyük sevinç yaşarken, veliler de çocuklarının bu anlamlı gününe tanıklık etti.

Çorlu Belediyesi ile Çorlu Fenerbahçeliler Derneği arasında, ilçeye yeni bir
Sıradaki Haber Çorlu`ya Nefes Olacak İş Birliği