Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonu

 

Tekirdağ Emniyet MüdürlüğüNarkotik şube ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alınırken, Durudurulan araçta 2 kilo 400 gram bonzai ile 506 gram esrar ele geçirildi.

 


İddiaya göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri takibe aldıkları bir otomobil ve şüpheli şahsın İstanbul'dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi kente getireceği bilgisine ulaştı.


Çalışma çerçevesinde kent girişindeki uygulama noktasında önlem alan ekipler, 22 RJ 288 plakalı kamyoneti durdurmak istedi. Polis ekipleri dur ikazına uymayan aracı takibe aldı. Bu sırada kaçan araçtan poşet fırlatıldığını tespit etti. Araç, Çevreyolu Hayrabolu yol ayrımında yakalanırken yola atılan 3 adet poşette 2 kilo 400 gram bonzai ile 506 gram esrar bulundu.


Gözaltına alınan M.E.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.