Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otogar İhalesi Sonuçlandı

Bu haberin fotoğrafı yok

 

 

Otogar İhalesi Sonuçlandı

 

Süleymanpaşa Otogar İhalesi Yapıldı.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa’ya yakışan modern bir şehirlerarası otogar yapılması için açılan ihale bugün sonuçladı.


Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirmiş olduğu ihalede Mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait Süleymanpaşa İlçesi, Zafer Mah. 2413 ada, 5 nolu 34.763,76 m² yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz üzerinde; şehirlerarası otogar yaptırılarak 15 (onbeş) yıl süre ile işlettirilmesine ilişkin irtifak hakkı tesisi ihalesine 2 firma katıldı.


İlave Komisyon verilen teklifleri inceleyecek. İnceleme bittikten sonra yüklenici firma otogar projesini belirleyecek.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Trakya’nın en modern ve iddialı otogar projesini Süleymanpaşa İlçesinde gerçekleştirecek. Yap – İşlet – Devret modeliyle hayata geçecek olan şehirlerarası otogarda restaurant, kafeterya ve çok sayıda dükkanda yer alacak.