Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minibüsler Nereden Kalkacak !

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Minibüsler Nereden Kalkacak !

 

Toplu Taşıma Rehabilitasyon programı çerçevesinde Süleymanpaşa’da şehir içi minibüs trafiği ve güzergahları yeniden belirlendi.

 

 


01.09.2016 tarihinden itibaren Hükümet Caddesi belediye binası yanındaki güzergahından kaldırılan minibüs durağı yeni ulaşım düzenlemesini ile Cumhuriyet Meydanı’na taşındı. 1 Eylül itibarı ile Cumhuriyet Meydanından kalkacak olan Minibüsçüler durumdan bir hayli rahatsız. Minibüsçü esnafı işlerini olumsuz olarak etkileyeceğini belirten Minibüsçü esnafı vatandaşların gerçekleştirilen düzenlemeden rahatsız olduğunu belirtti.

 

 


Sabah saatlerinde ise minibüse binmek isteyen vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yanında ki durağa geldiklerinde minibüs bulamadılar. Minibüslerin  Cumhuriyet Meydanından kalkacağını öğrenen vatandaşlar. Yürüyerek Cumhuriyet Meydanına indiler.