KUPAYI BAŞKANA GETİRDİLER

KUPAYI BAŞKANA GETİRDİLER

Yayınlama: 08.01.2015
251
A+
A-

 

KUPAYI BAŞKANA GETİRDİLER

 

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Judo takımı kazandıkları başarı nedeniyle Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından takdirle ödüllendirildi ve çeşitli hediyeler verildi.


Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Judo Takımı Trakya Turnuvasında kazandıkları kupalı Başkan İbrahim Uyan’a getirdiler. Takım olarak Hayrabolu’da yapılan müsabakalarda üçüncü olan judo takımını kabul eden Başkan Uyan, “Belediye olarak desteğimiz her zaman spor ve sporcunun olacaktır. Küçücük yaşlarda spora gönül vermiş ve üstelik uluslar arası başarı kazanmış çocuklarımızı görmek bizleri bir kez daha gururlandırıyor” dedi.

 

Judo takımı Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Trakya turnuvasında takım halinde üçüncü olmuş ve ardından takımda yer alan Yusuf Eren Bozyürük de Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan turnuvaya katılarak kilosunda üçüncü oldu.

 

Alınan bu başarıların ardından Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret ederek kupa ve madalyalarını getiren sporcular başkan Uyan tarafından da ödüllendirildi. Judo takımı Antrenörü Kadir Koçak’da belediye başkanı İbrahim Uyan’ın desteğini hissetmenin büyük güveni ile daha da başarılı turnuvalar geçireceklerini ifade etti.