Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleymanpaşa İlçe Başkanı AVCI’nın İSTİFASI Genel Merkeze Ulaştı

Bu haberin fotoğrafı yok

 

 

Süleymanpaşa İlçe Başkanı AVCI’nın İSTİFASI Genel Merkeze Ulaştı

 

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığının daha 12 Temmuz günü atamalarını gerçekleştirdiği ilçe başkanlıklarından Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Yavuz Avcı İstifasını sundu.



 

12 Temmuz günü AK Parti genel merkezinde gerçekleşen toplantılar sonucunda Tekirdağ’da görevden alınan 7 ilçe’den 6 sının ataması gerçekleştirilmişti. İlçe başkanlıkları atamasının üzerinden daha 4 gün geçmeden İlk istifa Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına atanan Av. Yavuz Avcı gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre AK Parti genel merkezinde belirlenen süleymanpaşa ilçe başkanı Av. Yavuz Avcı ile  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay kendisi ile çalışmak istemediklerini genel merkeze belirtti. İl Başkanının beraber çalışmak istemediğini belirttiği Avcı mazbatasını alarak görevi teslim almasına kısa süre kala görevinden istifa ederek istifa dilekçesini direk olarak AK Parti Genel merkezine sundu.




KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ’DE BIRAKTI




Öte yandan AK Parti İstanbul milletvekili ve Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca yaşanan bu olaylar sonucunda Tekirdağ Koordinatörlüğü görevinden istifa etti.