Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşam Hastanesi Çalışanları Piknikte Buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi  Çalışanları Piknikte Stres Attılar. 



Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi çalışanları ve aileleri  hafta sonu tatillerini  Atatürk Orman Çiftliği  piknik alanında  geçirdiler. Katılımın oldukça büyük olduğu organizasyonda tüm çalışanlar hoşça vakit geçirip stres attılar.



Canlı müzik ve Mangal ikramıyla başlayan piknik programında;  küçük  büyük her yaştan katılımcının  olduğu  piknikte çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Oldukça keyifli ve çekişmeli geçen yarışmaların ardından, İnce çalgı ve davullu müzisyen grubunun, müzikleri  eşliğinde çalışanlar akşam saatlerine kadar  gönüllerince eğlendiler. 



Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi  Genel Koordinatörü Dr. Cihan ÇÖMEZ "Bir yıllık yoğun bir çalışmanın tüm yorgunluğunu-stresini atmak, çalışanların kaynaşmasını sağlayarak motivasyonu yükseltmek amacı ile gerçekleştirdikleri pikniğin bundan sonrada devam edeceğini" söyledi.