Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleymanpaşa’da Hangi Pazarlar Açık Olacak ! İşte Cevabı

Bakanlıkça yayımlanan genelgede, mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış,

Bakanlıkça yayımlanan genelgede, mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin (yaş sebze-meyve) zayi olabileceği yönünde tespitler bulunduğu ve bu nedenle yeni kararların alındığı yer aldı. Buna göre, tam kapanma döneminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.

CUMARTESİ GÜNÜ 3 MAHALLEDE AÇIK OLACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkanı Sami KAYIN, Süleymanpaşa ilçesinde Hürriyet Mahallles, Kumbağ Mahallesi ve Köprübaşında bulunan semt pazarlarının 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri açık olacağını belirtti. Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda özellikle köylülerin ürünleri olmak üzere sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek. Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta gibi ürünlerin satışına izin verilmeyecek.

EN YAKIN SEMT PAZARINA GİTMEK SERBEST OLACAK

Pazara giderek alışveriş yapacak olan vatandaşlarım 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri Süleymanpaşa’da kurulan pazarlardan ikametlerine en yakın pazara gitmeleri serbest olacak.