Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde yapımına başlanan Cem Evi Projesi’nde 600 metreküp radye temel betonu dökümü yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde başlanan hafriyat çalışmalarının ardından fore kazık işlemleri tamamlandı. Daha sonra temel yalıtım işlemleri tamamlanarak 600 metreküp radye temel betonunun döküldüğünü belirten Belediye başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde yaklaşık 1.500 metrekarelik alanda inşa edilen Cem Evi Projemiz, tamamlandığı zaman ibadet alanlarının yanı sıra sosyal ve kültürel kullanım alanlarıyla da hizmet verecek” dedi.
YAŞAM MERKEZİ OLACAK
İbadetin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşamı da destekleyecek şekilde planlanan Cem Evi Projesi’nde; ibadet alanlarının yanı sıra kütüphane, atölye alanları, konferans salonu ve toplantı salonları yer alacak. Proje, bünyesinde yer alacak bu alanlarla vatandaşlarımızın bir araya gelebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği önemli bir yaşam merkezi olacak.
