1919 Lise Öğrencisi Tekirdağ Karşılaması Oynadı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Süleymanpaşa’da öğrenim gören 1919 lise öğrencisi ‘Tekirdağ Karşılaması’ oynadı.

1919 Lise Öğrencisi Tekirdağ Karşılaması Oynadı

Yayınlama: 19.05.2023
1.222
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Süleymanpaşa’da öğrenim gören 1919 lise öğrencisi ‘Tekirdağ Karşılaması’ oynadı.

Süleymanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 6 okuldan 1919 gençle ‘Tekirdağ Karşılaması’ organizasyonu düzenledi. 6 Okul’dan 1919 lise öğrencisi Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanda ‘Tekirdağ Karşılaması’ oynayarak, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. Yılını kutladı. Etkinlik sonrasında sahil dolgu alanda bulunan öğrenciler açılan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; ‘’Bu bizim gençlerimizin birlik ve beraberliğini arttırmak için yaptığımız organizasyonlardan biri.Ben öncelikle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. İnanıyorum ki Türkiye yüzyılı bu gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Yüzyıllar boyunca, kıyamete kadar bu gençler sayesinde Allah nasip ederse Türk ulusu, Türk milleti çok daha iyi yerlere gelecek. Daha öncede bu organizasyonu yaptık, her seferinde gençler kendini geliştiriyorlar. E birde Tekirdağ’a özgü, Tekirdağ karşılaması, Tekirdağ’a özgü bir organizasyondu. Sağ olsun Sabri başkan ve ekibi dizayn ettiler, aylardır uğraşıyorlar, hatta bir yıldır uğraşıyorlar. Biraz önce söyledim, maksat birlik ve beraberliği pekiştirmek. Madem Türkiye yüzyılı diye ortaya bir vizyon koyuyoruz bu vizyonu birlik ve beraberlik içerisinde başarabileceğimizden başka şansımız olmadığını biliyoruz. Biz birilerine inat birlik ve beraberliğimizi çok daha sıkı saflar içerisinde ortaya koyacağız.’’ İfadelerini kullandı

default