YİNE TREDAŞ YİNE KESİNTİ
Gün geçmiyor ki size bir kesinti haberi vermeyelim. İbrahim Çeçen Grubu’na geçtiği günden itibaren halkla irtibatını kopartan Tredaş, neredeyse her gün elektrik kesintisine gidiyor. Kesintilerin üst üste gelmesi vatandaşları isyan ettirdi.
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine devam ettiğini duyurdu.
TREDAŞ dan yapılan yazılı açıkalamada;Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, Kırkepenekli-Cezaevi Enerji Nakil Hattı (ENH) yıllık periyodik bakım çalışması ve F4 ve F6 Sağlamtaş Köprüsü yanına yeni direk dikilmesi ve iletken aktarımı (Müteahhit Çalışması) nedeniyle, 28 Mayıs 2013 Salı günü 08:30-16:00 saatleri arasında 7,5 saat süre ile; “Muratlı ilçesinin Kırkepenekli mevkisi ve Cezaevi ve civarında” 28 Mayıs 2013 Salı ve 29 Mayıs 2013 Çarşamba günleri 06:00-12:00 saatleri arasında 6 saat süre ile; “Şarköy, Mürefte, Hoşköy ve bağlı köylerde” elektrik kesintisi yapılacak.denildi.