Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersoy Vekil Olmak İçin Yola Çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Ersoy Vekil Olmak İçin Yola Çıktı

 

Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy CHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı. Ersoy, Balkan Türkleri’nin ve Tekirdağ’ın Ankara’da sesi olmak için yola çıktığını kaydetti.


İSTANBUL 2. BÖLGE’DEN ADAY


Tekirdağ’dan mı yoksa İstanbul’dan mı aday olacağı uzun süredir konuşulan Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, CHP Genel Merkezi’ne adaylık başvurusunu yaptı.


‘MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK’


CHP avukatı Ömer Koçak'a CHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili adayı başvurusunu ileten Ersoy, “Balkan Türkünün hakkını Ankara'da arayıp savunmak için ilk adımı attık. CHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili adaylığına başvurumuzu yaptık. Allah utandırmasın. Milletimize Tekirdağ’ımıza hizmet etmek için bir yola çıktık. Her türlü fedakarlığa hazır olan bu insanların Ankara'daki sesi olmak için resmen yola çıktık. CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık. CHP avukatı Ömer Koçak'a Partimizin Genel Merkezi'nde evraklarımızı teslim ettik ve "Bismillah" dedik” diye düşüncelerini dile getirdi.