Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Sofraları Kurulmaya Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen Halk Sofraları Mahalle İftarları tüm coşkusuyla devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen Halk Sofraları Mahalle

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen Halk Sofraları Mahalle İftarları tüm coşkusuyla devam ediyor. İlk durağı Aydoğdu Mahallesi olan iftar programının ikinci adresi Vatan Mahallesi oldu. Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar, iftar sofralarına yoğun ilgi gösterdi.

YAĞMURA RAĞMEN YOĞUN KATILIM

Vatan Mahallesi Özlem Sokak’ta kurulan Halk Sofrasında bir araya gelen mahalle sakinleri, iftarlarını hep birlikte açarak Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı. Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar programa yoğun bir katılım gösterdi. Her yaştan mahalle sakinleri aynı sofrada bir araya gelerek oruç açtılar. İftar programı ilahi konseriyle başlarken, sahneden halka hitap eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

“RAMAZAN PAYLAŞTIKÇA GÜZEL”

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkan Nallar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı, paylaşmanın ve dayanışmanın anlam kazandığı mübarek bir zaman dilimi. Bugün burada, Vatan Mahallemizde yağmura rağmen sofralarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halk Sofraları, sadece bir yemek buluşması değil, aynı zamanda komşuluk bağlarımızı güçlendiren bir buluşma noktası. Her akşam farklı mahallelerde halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.”

Başkan Nallar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce mahalle sakini katılım sağladı.