DJ’YE TECAVÜZ ETTİLER
Afyonkarahisar’da 2007 yılında 3 arkadaş istedikleri parçayı çalmayan yerel radyoyu basarak 2 erkek çalışanını etkisiz hale getirip ormana kaçırdıkları DJ’ye tecavüz ettiler. 28 yıl hapis cezasına çarptırılan zanlılardan Ö.Ç. Tekirdağ’da sahte kimlikle yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay 2007 yılında Afyonkarahisar’da meydana geldi. Ö.Ç. (20), M.A. (25) ve İ.G. (26) Afyonkarahisar’da yayın yapan bir yerel radyondan telefonla Müslüm Gürses’ten parça istedi. İsteklerinin çalınmaması üzerine radyoyu basan 3 kafadar, 2 erkek çalışanı bıçakla etkisiz hale getirerek, sandalyeye bağladı. Radyonun bayan DJ’yi N.D.’yi otomobille kaçıran 3 şahıs, DJ N.D.’ye ormanlık alanda tecavüz etti. N.D’nin cep telefonu ve paralarını gasp eden 3 zanlı olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.
Firardaki 3 kişi Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Mahkeme Ö.Ç’yi 28 yıl, M.A. ve İ.G.’yi ise 41’er yıl hapse mahkum etti. M.A. cezası kesinleştikten kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak cezaevine konuldu.
TEKİRDAĞ POLİSİNİN MÜTHİŞ BAŞARISI
Ö.Ç.’nin Tekirdağ’da olduğu bilgisini alan asayiş şube infaz büro amirliği dedektifleri, Ö.Ç’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ali Keskin adına düzenlenen kimlikle bir işyerinde çalıştığı bilgisini alan polis ekipleri, işyerine basın düzenledi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen Ö.Ç. ifade vermeyerek susma hakkını kullandı. Ö.Ç emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
ASAYİŞ ŞUBE BUNU HER ZAMAN YAPIYOR
Daha öncede 5 yıllık bavul cinayetini çözen Tekirdağ Asayiş Şube ekipleri bu seferde farklı bir başarıya imza atarak firardaki tecavüz zanlısını yakaladı. İnfaz Büronun tecrübeli dedektifleri tarafından yakalanan zanlı, adalete teslim edildi.
Hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.