PROTOKOL KURTLARINI DÖKTÜ

PROTOKOL KURTLARINI DÖKTÜ

Yayınlama: 14.08.2013
335
A+
A-

 

Tekirdağ'da kavun karpuz şenliği

 

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Ahievren köyünde kavun karpuz şenliğinin 1.si  düzenlendi.


Bu yıl ilk olarak  düzenlenen şenliğe, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya,AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, İl Genel Sekreteri Mustafa YELi,CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Şerafetdin Terzi  ve Protokol üyeleri ve vatandaşlar  katıldı.


Kavun Karpuz Şenliğine Misafir olarak gelen vatandaşlara etli pilav, kavun ve karpuz ikram edildi. Şenlik konser, Roman oyunları ve palyaço gösterileriyle devam etti.


Vali Ali Yerlikaya,Kavun Karpuz Şenliğinde şenlikte yaptığı konuşmada, "Bu 1000 dönümlük arazide çalışarak  alnınızın teriyle çok büyük bir emek sarfediyorsunuz. Marifet iltifata tabidir. Bugün Tekirdağ'da milletvekilimiz, valimiz, bütün il protokolümüz ve basın mensuplarımız ve komşu köylülerimiz buraya geldi. Ahievren köyünün kavun ve karpuzu gerçekten takdire şayan bir şekilde yetiştirildiğinin altını çizdiler. Eğer buradan ayrıldığınızda Ahievren kavunu ve karpuzunun tadı ağzınızda kalıyorsa ben bu etkinliği ikincisinin düzenlenmesinin sözünü veriyorum" dedi. Konuşmaların ardından Ahievren Köyü Muhtarı  Vali Yerlikaya ve eşine plaket takdim edildi.


Protokol Kurtlarını Döktü


Bu yıl birincisi düzenlenen ahievren köyü kavun karpuz şenliğinde  yapılan konuşmaların ardından  sahne alan yerel sanatçılar ile birlikte festivale katılan herkes coştu. Dar Gelir Osman aga Dar gelir türküsünde ise köy muhtarının protokol  üyelerini sahneye davet etmesi ile birlikte AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri,İl Genel Sekreteri Mustafa YEL, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya  sahneye çıkarak kurtlarını döktüler.