Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trakya’nın Tanınmış İş Adamı İrfan Pullukçu’dan Dolandırıcılık Uyarısı

Trakya’nın  tanınmış iş adamlarından Pullukçu Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu başkanı

Trakya’nın  tanınmış iş adamlarından Pullukçu Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu başkanı İrfan  Pullukçu, Son zamanlarda kendisi ve şirketinin adını kullanarak bazı kişi ve kuruluşları arayarak dolandırıcılık yapıldığını, Bundan son derece üzüntü ve rahatsızlık duyduğunu ifade ederek uyarı da bulundu.

Pullukçu, yaptığı duyuru ve uyarı da, şu ifadeleri kullandı. “Benim ve şirketim adına tanıdığımız bir beyaz eşya bayiini, bir avukat arkadaşımı ve çevremden bazı isimleri arayan bu dolandırıcılar, aradıkları kişilerden taleplerde bulunmak sureti ile mağduriyet yaratmışlardır.  Buradan basın aracılığı ile bu konuda beni tanıyan veya şirketim ile iş yapan tüm çevremi bu kötü niyetli kişiler konusunda dikkatli olmalarını rica ediyorum. Adımıza arayan hiç kimseye itibar etmemelerini istiyorum ” dedi.

İrfan Pullukçu, ayrıca bu kötü niyetli kişiler hakkında avukatımız aracılığı ile suç duyurunda bulunduk gerekenin yapılacağından hiç şüphem yok dedi.