Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Servisler
Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arjantin ve Brezilya’dan 80 Türk Vatandaşı Getirildi

Arjantin ve Brezilya’dan getirilen 80 Türk vatandaşı, yeni tip koronavirüs

Arjantin ve Brezilya’dan getirilen 80 Türk vatandaşı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında 14 gün gözetim altında tutulmak üzere Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki yurda yerleştirildi.

Koronavirüs nedeniyle uçuşların durdurulması nedeniyle yurt dışında kalan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor.
Tahliyeler kapsamında Arjantin ve Brezilya’dan alınan Türk vatandaşları uçakla İstanbul Havalimanı’na getirilip oradan otobüslerle Tekirdağ’a gönderildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Süleymanpaşa Yurdu’nda tek kişilik odalara yerleştirilen vatandaşların ateşleri ölçüldü ve gerekli sağlık taramaları yapıldı.
Vatandaşların 14 günlük karantina sürecinin ardından uygun görülmesi durumunda evlerine gönderilecekleri belirtildi.