Yaşam Değişiyor, Yaşam Büyüyor !

Yaşam Değişiyor, Yaşam Büyüyor !

Yayınlama: 24.01.2020
755
A+
A-

Yaşam Hastanesi’ni Çömez ailesinden devir alarak hastaneyi hızla geliştirmeye ve yükseltmeye başlayan Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Önen, Yaşam Hastanesi’nin yeni vizyon ve misyonunu açıkladı.

HEKİM MERKEZLİ BİR HASTANE OLACAK

Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Hastane Başhekimi Önder Önen, “27 Aralık 2019 tarihi itibariyle Yaşam Hastanesini devir aldık. Yaşam Hastanesi’nin adını değiştirmeyi de düşünmüyoruz. Aynı isimle devam edeceğiz. Devir aldıktan sonra hastanede bazı değişiklikler yapmaya başladık. Hastane yönetimi alanında uzman kişiler olan Meriç Kumbul, Hakan Koç, Zübeyde Önen ve ben yer alıyorum. Yaşam Hastanesi patron merkezli değil, hekim merkezli bir hastane olacak ve tekrar Tekirdağ halkının en güvendiği sağlık kurumu haline gelecektir” dedi.

EN İYİ 9 HEKİM YAŞAM’DA

Namık Kemal Üniversite Hastanesi, Tekirdağ Devlet Hastanesi ve çevre hastanelerde branşlarında en iyi 9 hekim ile anlaştıklarını belirten Önder Önen, “Branşlarında en iyi 9 hekim ile anlaştık. 1 ay içerisinde peyderpey görevlerine başlayacaklar. Başladıkları gibi isimlerini tek tek açıklayacağız. Bu hekimler daha önce transferi imkansız olan hekimlerdi. Hastanenin devrinden sonra bizimle çalışmak istediklerini ilettiler. Tekirdağ’a hayırlı olsun” diye konuştu.

“SAĞLIK TURİZMİ PROJESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM”

Yapacakları ilk çalışmaları anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Önder Önen, “Yaklaşık 2 ay boyunca süren devir süreci nedeniyle askıya aldığımız sağlık turizmi projesini çok önemsiyorum. Tekirdağ’ın ilçelerinde sağlık turizminde ilerideyken Süleymanpaşa’da geri kalması düşündürücü. Bu nedenle önemli projemiz sağlık turizmi. Bu projeyle Tekirdağ halkı kazanacaktır. Ayrıca üçüncü basamak yoğun bakımıyla aktive edilecek patoloji birimiyle tüm kanser hastalarını cerrahi açıdan hizmet verilebilecek ve onkocerrahi bir merkez haline geleceğiz. Diş hekimi yönetiminde oluşturulacak diş ünitesi de hastanemizde yer alacaktır” dedi.

“TRAKYA BÖLGESİNİN EN İYİSİ OLACAĞIZ”

Yaşam Hastanesi personellerini de unutmayan Önder Önen, “Hizmet kalitesi hastaların memnuniyeti kadar hastanemizde çalıştığım çalışma arkadaşlarımında memnuniyetini ve akşam evlerine mutlu gitmelerini çok önemsiyorum. Çalışma şartlarında düzeltmeler yapacağız. Kısacası Trakya bölgesinde ki en iyi hastane olacağız. Çok büyük bir gelişme gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmaları Yaşam Hastanesi Genel Koordinatörümüz Dr. Meriç Kumbul ile birlikte hayata geçireceğiz. Yaşam değişiyor, Yaşam büyüyor. Güçlü kadrolarımızla yaptıklarımızı tüm Trakya görecektir. Bu değişimin tüm Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.