enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR

A+
A-

Eğitim-Sen  ‘’Siyasi Kadrolaşmaya HAYIR’’

Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanlığı Okul müdürlerinin görevden alınarak yerine siyasi kadrolaşmanın olduğu yönünde bir basın açıklaması yaptı.

Süleymanpaşa ilçesi tuğlalı parkta gerçekleşen basın açıklamasında ; “Siyasi iktidar, yıllardır eğitim sistemini kendi dünya görüşü doğrultusunda düzenlemekte, bunu gerçekleştirmek için bir taraftan bütün kamu kurumlarında “siyasal kadrolaşma” operasyonları sürerken, diğer taraftan özellikle Eğitim-Sen üyelerine yönelik soruşturma, sürgün ve cezalandırma uygulamaları giderek artmaktadır.”  Denildi.

“GÖREVLENDİRMELER YARGIDAN DÖNÜYOR”

Bugüne kadar yapılan görevlendirmelerin yargıdan döndüğü belirten Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanlığı ; “Başından sonuna siyasal kadrolaşma operasyonu olarak gerçekleştirilen eğitim yöneticilerinin değerlendirilmesi, görevlendirilmesi ve görevden alınmasına ilişkin uygulamalar, hukuktan, adaletten ve objektiflikten yoksundur. Okul Müdürlerinin değerlendirilmesi sürecinde çok sayıda okulda “adrese teslim” görevlendirmeler yapılmıştır. Sözlü sınav üzerinden yapılan atamalar ile liyakat ve objektiflikten yoksun olarak yapılan görevlendirmeler birer birer yargıdan dönmeye başlamıştır.” Diye belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.