Tekirdağ-Şarköy Karayolunda Heyelan
Tekirdağ’’dan Şarköy ilçesine ulaşımı sağlayan sahil yolunun 30. kilometresinde heyelan meydana geldi. İki şeritli yolun tek şeridi ulaşıma kapandı.
Tekirdağ-Şarköy sahil yolunun Uçmakdere-Gaziköy arasında kalan kısımda heyelan meydana geldi. Meydana gelen heyelanda yolun bir şeridi trafiğe kapanırken bir şeritten de ulaşım zorlukla sağlandı. Tonlarca toprağın yola akarak heyelana sebep olması ve trafiğin sakin olduğu bir saatte meydana gelmesi olası bir faicanın önüne geçti.
Çevreden geçmekte olan minibüs sürücüsü Gökhan Ülker: Burası heyelan bölgesi sürekli akan bir bölge burada daha fazla uğraşmasınlar. Bıraksınlar böyle kurcaladıkça yükseliyor tepeye doğru akıyor sonra yetkililerden bir önlem alınmasını istiyoruz ” ifadelerini kullandı.
Ulaşımın tek şeritten sağlandığı karayolunu ulaşıma açmak için Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma başlattı.