6 İlçe Başkanı İstifa Etti

6 İlçe Başkanı İstifa Etti

Yayınlama: 30.11.2018
555
A+
A-

AK Parti genel merkezi İl ve İlçe Başkanlarına Aday Adaylığı izni verdi. Genel Merkezden İznin çıkması ile birlikte 6 ilçe başkanı istifa ederek adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Genel Merkezinin İl ve İlçe Başkanlarına Aday Adaylığı izni vermesi ile birlikte 6 ilçe başkanı istifa ederk adaylık başvurusunda bulundu. Çorlu,Çerkezköy,Ergene,Kapaklı,Süleymanpaşa,Marmaraereğlisi İlçe Başkanları aday adayı oldu.

UZUNLAR BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında Başvurularını gerçekleştiren 5 ilçe başkanı Belediye Başkanlığına aday adayı olurken, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı oldu.

İL BAŞKANI BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel: ”Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından, ‘Belediye Başkan Aday Adayı’ ve ‘Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı’ olmak isteyen ilçe başkanlarımıza bugün itibariyle gerekli izin verilmiştir. Aday adayı olan ilçe başkanlarımıza ve onların nezdinde partimizin tüm aday adaylarına çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim.” Dedi.

İL BAŞKANI YARIN İSTİFA EDECEK

Edinilen bilgiye göre AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in ise yarın istifa ederek Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı Başvurusu yapacağı öğrenildi.